Bokning studio/replokal

""

Fritidsgården Kåken har i princip allt för dig som är intresserad av att spela musik! Här kan ni gratis boka tid om ni vill öva med bandet eller spela in era låtar i studio.

Vi har en scen utrustad med ett PA-system som kan hantera allt ifrån ett live rockband till mer DJ- baserad musik som house/hip hop, där basen är lite mer krävande. Detta utrymme är perfekt för de som vill repa eller spela musik och samtidigt få en känsla av att stå på en scen!

Fritidsgården Kåken har under hösten 2018 uppdaterat och renoverat sin inspelningsstudio, och utrustningen är nu anpassad för en bredd av olika situationer och ger dig möjligheten till att spela in sång över musik, spela in instrument med upp till 12 mikrofoner samtidigt, skriva/producera/mixa egna låtar, eller varför inte bara testa att sitta och skapa ljud eller lägga ljudeffekter till filmer? Möjligheterna är nästan oändliga.

Bokning

För att få tillgång till studion eller replokalen krävs det att du har ett giltigt ”Kåken – Studio och rep pass”,ett sådant får man kostnadsfritt efter att ha genomfört en kortare introduktionskurs om utrustningen i studion och replokalen. 

Bokning av studio eller replokal sker via telefon:
0611-34 81 60 eller vid besök hos Fritidsgården Kåken. 

När du har bokat och kommer till Fritidsgården Kåken lämnar du över ditt kort till personalen som tar hand om kortet. När du är klar i studion/replokalen får du tillbaka ditt kort av personalen.

Du kan boka max 3 timmar per bokningstillfälle. Är det ingen
som har bokat när din tid är över kan du boka igen på nytt.

OBS! Första kortet är kostnadsfritt, om du skulle tappa bort
detta kan du köpa ett ersättningskort för 50:-.

Vid frågor angående bokning av studio/replokal:
E-post: fritidsgardenkaken@harnosand.se