Bad, relax, Aufguss och motionssimning

Glad pojke som badar

Simhallen erbjuder möjligheter till bad, lek, motion och rekreation.

Bada och simma i lilla äventyrslandet, mellanbassängen eller 25-metersbassängen med hopptorn. Kom och må bra på vår härliga relaxavdelning med bastu på takterrassen eller de härliga Aufgussittningarna för både stora och små. Vi har gruppträning i vatten.

Klor och värme är naturliga fiender till virus

Klor och värme är naturliga fiender till virus

De många rubrikerna om Coronavirus har också orsakat osäkerhet för besökare i offentliga pooler och bastur. Men specialister säger nu att det inte finns någon speciell risk för infektion i pooler; tvärtom, klor och värme är naturliga fiender till virus. Därför har virus ingen chans att överleva i poolvatten.

Läs mer om detta i pressmeddelande från European Waterpark AssocciationPDF (pdf, 66.8 kB)

Men vi uppmanar samtliga att hålla sig uppdaterad om de råd som ges av folkhälsomyndigheteten och dessutom duscha ordentligt innan badet.

Allmänt förebyggande åtgärder mot luftvägsinfektioner:

  • - Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
  • - Undvik nära kontakt med sjuka människor.
  • - Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när möjlighet till handtvätt inte finns.
  • - Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk. Då hindras smitta från att spridas och från att förorena händer.

Är du vår nya badvärd?

En pojke som badar

Badvärd/Simlärare

Att arbeta som badvärd är mer än att endast badbevaka och se över säkerheten i simhallen. Arbetet handlar om att skapa en trevlig vistelse genom ett bra bemötande och god service i form av badbevakning, simskoleverksamhet och renhållning.
För att trivas som badvärd ska du tycka om att ta ansvar och vara flexibel då dina dagar består av många aktiviteter inom badet och simskolan.

Utbildningskrav

  • Hjärt och lungräddning (gärna erfarenhet med defibrillator).
  • Livräddning och första hjälpen.
  • Meriterande är om du har arbetat som simlärare eller simlärarassistent, gärna med utbildning inom området eller att du har erfarenhet av att leda barngrupper.


Är detta något för dig? Skicka in din ansökan per e-post till simhallen@harnosand.se

För mer information eller frågor

Telefon 0611-34 81 70
E-post: simhallen@harnosand.se

Kom och träna, bada eller relaxa på Simhallen du med!