Passbeskrivning

Simhallen Härnösand är fortsatt stängd fram till dess att annat beslut fattas

Här kan du läsa mer

Passbeskrivning av våra motionspass

CrossNature

""

En funktionell träning i naturen. Vi tränar både styrka, kondition och smidighet. Tillsammans njuter vi av naturens olika lokaler samtidigt som vi får en rolig och varierad träning.
Övningarna anpassas lätt till din nivå och de enda redskap vi använder är de som finns i naturen samt varandra. Välkommen ut!

CorePulse

""

I CorePulse varvar vi konditions- och styrketräning med balans- och stabilitetsträning och rena coreövningar.
Du jobbar med hela kroppen och använder bräda, samt vikter för att utmana kroppen i övningar där både balans, styrka och kondition sätts på prov.

Pilates

""

Pilates är en träningsform som utförs med långsamma rörelser. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt. Man kombinerar styrketräning, stretching och yoga. Pilates kan vara, till skillnad från vad många tror, väldigt fysiskt krävande om det görs på rätt sätt.

Zumba & Zumba Gold

""

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar.

I Zumba Gold förekommer inga hopp eller snabba rörelser. Den här kursen passar barn, äldre, nybörjare, gravida, eller de som har problem med koordination och övervikt.

3D-träning

""

3D-träning är funktionell träning där vi arbetar efter individens rörelsemönster och funktion i kroppens tre rörelseplan(framåt/bakåt, sidled och rotationer)
3D-träning passar alla, oavsett om målet är att träna for hälsa, prestation, skadeförebyggande eller för att bli skadefri.

Spinning

""

Spinning är en cykelträning i grupp till musik. Roligt. enkelt och skonsamt. Du anpassar själv belastningen efter din egen förmåga. Du arbetar med kroppens största muskelgrupper (benen. baken) vilket gör att du förbrukar väldigt mycket energi och förbättrar din kondition snabbt.

PT-Challenge

""

Utmana dig själv i form av cirkelträning i stationsform där en utbildad instruktör leder/peppar dig igenom passet.

Power yoga

""

Fysisk yoga md fokus på andning. Här tränar vi mer styrka och balans.

Spinnpump/core

""

Spinnpump/core innehåller Spinning i 30 minuter, pump i 30 minuter, core i 12 minuter och med en avslutande stretching.

Zumba

""

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik.  Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är enormt populär i hela världen.

Vattenspinning

""

Vattenspinning sker i bassäng som är tillräckligt djup att man kan träna utan att nudda botten med fötterna. Med trampande cykelrörelser i vattnet förflyttar man sig i cirkel och längder för att få upp pulsen till bra träningsnivå.

Vattengymnastik

""

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik.  Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är enormt populär i hela världen.

Yin yoga

""

Yin yogan passar bra som komplement till träning eller om du har ett stillasittande liv. Den är enkel och passar alla åldrar och framförallt om du känner dig stel i kroppen. Om du är stel i höfterna, baksidan eller framsidan av låren eller kanske ryggen kan Yin yoga vara något för dig.

Vattenyoga

""

Lugna mjuka och skonsamma rörelser i varmt vatten, där vi tar hänsyn till muskelkedjornas samband och deltagaren får öva inkännande och kroppsmedvetenhet i samspel med medveten andning. Utförs efter varje individs förmåga på vattnets och deltagarnas villkor. Alla kan vara med, även du som inte har utövat yoga tidigare eftersom smidigheten ökar i vattnet.

Cirkelsentao

""

Cirkelsentao träning med olika stationsövningar där vi använder oss av olika redskap och även enbart vår egen kroppsvikt. Har du problem med kroppen kommer det även att finnas enklare övningar.

Hathayoga

""

Här bygger vi styrka och flexibilitet i både kroppen och sinnet, lär oss att lyssna på våran kropp och acceptera den som den är. Vi tränar på att hålla positionerna i stillhet och väcker kroppen med mjuka rörelser och expansion för att börja dagen med energi och lätthet.

Hathayoga passar både nybörjare och vana yogis, varje position kan anpassas helt efter dina förutsättningar och dagsform.

BarPump

""

BarPump - Styrketräning i grupp med skivstång, fria vikter och kroppsvikt. Du blir guidad hur övningarna ska utföras och inspirerad att ta i ordentligt till peppande musik.

Träning som ger stabilitet och styrka för hela kroppen och passar alla, du bestämmer själv dina vikter"

Bokning
Gruppträningspass bokas på nätet eller på kunddatorn i Simhallens entré.
Här kan du läsa mer om hur du bokar dig på våra gruppträningspass

Har du frågor om hur man bokar sig på våra pass kontakta vår reception:
Telefon: 0611 - 34 81 70.

Kom och träna på Simhallen du med!