Kulturlunch hösten 2018

Bildkollage med två dansare.

Kulturenheten hälsar dig välkommen till höstens kulturluncher 16 oktober, 15 november och 18 december. Glöm inte att boka in datumen i din kalender!

Tisdag den 16 oktober har kulturlunchen teamat dans

Gäster är:

  • Martin Forsberg är ny danschef på Norrdans. Han är utbildad koreograf vid Den Danske Scenekunstskole i Köpenhamn och har de senaste 15 åren frilansat som koreograf. Martin vill att Norrdans ska berika Norrland och ”vara ett poetiskt vilorum eller en spark i rumpan”.

  • Mira Helenius Martinsson arbetar under hösten med projekt Dansutveckling i Härnösand för kommunen. ”Härnösand har bra förutsättningar för ett vitalt och spännande dansliv där många bidrar med aktiviteter och verksamheter”. Områden som gynnar dansens utveckling utreds.

Tid och plats

Tisdag 16 oktober
11.30 - 13.00

St Petri Logen
Brunnshusgatan 1
Härnösand

Vegetarisk buffé serveras från 11:30. Pris: 120 kr. Välkomna!

Kommande luncher hösten 2018

Kulturlunch Konst tisdag 15 november
Kulturlunch med konsten i fokus, efter lunchen bjuder Konst- och kulturnätverket North Cultitude 6263 och KKV Härnösand bjuder in till samtal om konstens villkor och “Art along the latitudes”.

Kuturlunch Workshop Kulturplan 18 december
En ny kulturplan för Härnösands kommun ska vara beslutad i juni 2019. Arbetet pågår och nu har turen kommit till  kulturlunchens deltagare. Välkommen att delta i diskussioner om kultur, visioner, fokusområden och mätbara mål! 

Varmt välkomna!

Elisabeth Oxelhöjd, Kulturchef, Härnösands kommun.
E-post: elisabeth.oxelhojd@harnosand.se

För mer information kontakta:

Milly Lundstedt
E-post: milly.lundstedt@harnosand.se
Telefon: 0611-34 86 16