Bokningsinformation

Hur bokar jag?

Giltigt kort för gruppträning.
Första gången du använder webbokningen måste du registrera dig som ny användare via event.webbiljett.se/harnosandlänk till annan webbplats. Ring eller besök först receptionen och kontrollera att du har rätt e-post inskriven på dig i kassasystemet. Därefter registrerar du dig på webbokningen med exakt samma e-post.
Obs, skapar du en ny användare utan att först ha lämnat din e-post till receptionen så kommer du inte kunna se eller boka några pass!

Om du inte har ett konto och medlemskap för gruppträning
Ej giltigt kort – direkt betalning. Har du ej giltigt kort, registrera dig som ny användare via event.webbiljett.se/harnosandlänk till annan webbplats och betala direkt. Bokar du ett pass och inte har något giltigt kort så tillkommer en bokningsavgift på 10 kr.

Om du redan har ett konto och medlemskap för gruppträning
Går du in på event.webbiljett.se/harnosand och loggar in.
Boka ditt pass här!länk till annan webbplats
länk till annan webbplats

Vi har även en mobilversion av webbokningen
Här kan du boka pass direkt från mobilenlänk till annan webbplats

Bokning

Du kan boka passen från 10 dagar innan och till 5 minut innan passen börjar. Du kan ha totalt 5 bokningar samtidigt och endast 1 bokning per pass/person. Du kan boka och avboka pass på två olika sätt, antingen via länken på vår hemsida eller via receptionen. Tänk på att om du ringer till anläggningen under högtryck är det är inte säkert att någon i receptionen hinner svara i telefonen så vi rekommenderar att du använder hemsidan.

Avbokning

Avbokning av träningspass ska göras senast 1 timme innan passets start. Oanvänd plats gör att du får en varning. Vid tredje(3) varningen låses ditt kort för vidare bokning. Kortet kan aktiveras igen hos oss till en kostnad av 300 kr.

Det är väldigt viktigt att du avbokar din plats om du inte kan komma så att de som står i kö får chansen att gå på passet. Gör du inte det så får du en varning. Vi tillämpar 5 minuters regeln d.v.s. har du inte checkat in fem minuter före passet tappar du din plats och får en varning.

Incheckning

För att din bokning ska gälla måste du ha passerat ingångsspärren innan klassen startar annars dras ett klipp eller att du förlorat din plats och det räknas som en missad avbokning. Du blir avprickad på pass när du kliver in igenom spärren! OBS! gäller dig som bokat via nätet. Har du bokat din plats via receptionen måste personalen i receptionen pricka av dig.

Väntelistan

Om ett pass är fullbokat så kan du ställa dig på väntelistan. Om någon bokar av sig så flyttas du automatiskt upp till en fast plats så därför är det viktigt att även boka av om du står på väntelistan. Flyttas du upp till en fast plats så får du e-post om detta. Väntelistan slutar fungera en timme innan passets start.

Problem vid inloggning?

Du får hjälp med inloggning på 0611-348170 eller simhallen@harnosand.se

Med det här bokningssystemet vill vi underlätta för dig att boka dina träningspass och bokningsreglerna kommer att utvärderas kontinuerligt. I Simhallen Härnösands entré finns en kunddator som du kan nyttja för att boka dina pass och kontrollera ditt kort.

Övrigt

Vi reserverar oss för schemaändringar under säsongen.

Obs! Köpt kort återlöses/fryses ej.

Vi förbehåller oss rätten att dra ner antalet pass vid röda dagar, storhelger, lov samt under perioden maj - augusti. Vår förhoppning är dock att aldrig behöva ställa in något pass på grund av sjukdom. Därför kan vi inte garantera att det alltid är det pass som körs som står på schemat.