Vi ställer om - nytt datum kommer inom kort
Tillsammans för #mitthärnösand – en digital inspiration för dig som vill satsa på Härnösand

Vi ställer om den planerade digitala träffen med anledning av de nya riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Mer information kommer inom kort.

Program start klockan 08.00-09.30

Vad vill företagen utveckla i Härnösand?
Summering av workshopen ”En kväll för #mitthärnösand ”och nästa steg.

Lyssna till Andreas Sjölander kommunstyrelsens ordförande, Anna-Lena Sjölund HNEF, Uno Jonsson, tillväxtchef, Petra Forsström, näringslivschef, som redogör för workshopen 21 oktober.

Glada deltagare vid en workshop.

Räkna rätt på din affär i tider av förändring
Almi har hjälpt två företag att lyckas med att förbättra både sin kassa och sitt resultat genom att digitalisera sin verksamhet såväl internt som mot kund. Via Bonanzas verktyg Bisgraf blir det enkelt att förstå sin resultat och balansräkning, hur dessa hänger ihop och hur olika förändringar i verksamheten direkt påverkar såväl pengar på kontot som omsättning och resultat. Fredrik Kuoppa, affärschef på Almi Mitt, visar två konkreta exempel och reder ut begreppen

Amazon i Sverige - vad händer nu?
Ingen har missat den omdebatterade Sverige-lansering av Amazon men vad är det och hur kan svenska företag lyckas på Amazon idag? En av landets främsta Amazon experter med närmare nio års erfarenhet av att sälja via den omtalade e-handelsplattformen ger en unik inblick i hur det är att sälja på Amazon. 

Anna Nordlander delar med sig av kloka tankar på hur svenska företag kan lyckas på Amazon idag

Delta kostnadsfritt.

Välkommen!

Inspirationsmorgonen arrangeras av ALMI Mitt i samarbete med Härnösands kommun och Region Västernorrland

Logotyper för Region Västernorrland, Region Jämtland Härjedalen Almi och HNEF.