Företagsfrukost 30 april

Välkommen till Företagsfrukosten 30 april på temat se och göra, trygg och säker sommar.

Dator med fika.

Engströms Bakery & Deli fixar frukosten!

Beställ frukosten direkt till jobbet, och få en härlig start på dagen. Engströms levererar en lyxig frukostkasse till dig med massor av gott. Utkörning mellan klockan 07:00-08:00, eller avhämtning från klockan 06:00. Du bokar frukostkassen via mail: order@engstromsbakerydeli.com eller telefon 0611-202 16, senast torsdag den 29 april, klockan 10:00. Pris: 95 kr/pp (inkl. 12% moms). Utkörning, betalas med swish. Avhämtning med kort eller kontant.

Program

Se och göra i sommar

Vi gästas av Mia Karlsson, vd Höga Kusten Destinationsutveckling, Marcus Palmqvist, MPC Agency, Oscar Westerlind Höga Kusten nöje, berättar om vad som är på gång.

Trygg och säker

Anna-Karin Hasselborg berättar om vilka trygghetsskapande insatser som görs i Härnösand och kommunpolis Sara Devall berättar om brottsförebyggande insatser för näringslivet.

Kryssningssommaren i Härnösand

Sofia Juniwik, näringslivsutvecklare kryssning och event arbetar bland annat med att sätta Härnösand på kryssningskartan. Hur ser det ut i sommar och vad är på gång? Sofia berättar om läget just nu.

Meta Persdotter lyfter Coop

Meta Persdotter, uppväxt i Härnösand, har vänt Coop Mitts röda siffror till svarta. Då företaget behövde förändring såg de Metas kommersiella bakgrund som en framgångsfaktor och rekryterad henne.

Digitalt företagsbesök hos Härnösands Hamn

Hur ser livet ut i hamnen? Vi gör ett digitalt företagsbesök hos Härnösands Hamn där delägare Fredrik Berggren berättar mer om vad som är på gång nu och i sommar.

Dessutom vad som är på gång i näringslivet och nyhetssvepet.