Ge namnförslag till återbruksgallerian

Bildkollage från butiker.

Härnösand ska få en ny återbruksgalleria i centrum. Allt som säljs ska vara återbrukat, återanvänt eller hållbart producerat. I gallerian ska det också finnas möjlighet att genomföra olika evenemang. Det ska bli en galleria som är välkomnande, fräsch och levande. En plats som lockar till kreativitet.

Läs mer om satsningenlänk till annan webbplats

Vad ska gallerian heta? Namntävling!

Nu vill vi ha hjälp att döpa den nya gallerian. Från och med idag är en namntävling öppen. Skicka in ditt förslag. Tävlingen är öppen till den 13 juni.

Sista dag att lämna förslag var 13 juni.

Efter den 13 juni gör projektgruppen för återbruksgallerian ett urval av namnförslag och presenterar för en jury.

Juryn består av arbetslivsnämndens ordförande Sverker Ågren, arbetslivsförvaltningens chef Ingrid Nilsson, kommunstyrelsens ordförande Andreas Sjölander och näringslivschef Petra Forsström samt representant från fastighetsägaren.

Jury beslutar om namnet och utser vinnare.

Härnösands kommun har rätt att välja ut förslag, lägga ihop förslag och redigera namnförslag.

När namnet är beslutat äger Härnösands kommun alla rättigheter till namnet.

Vinnaren får ett presentkort på 1000 kronor som kan användas i den nya gallerian. Har flera personer lämnat samma eller liknande förslag, vinner den som har den bästa motiveringen.

Namnförslaget lämnas via formuläret här på hemsidan. Det går också bra att besöka Härnösands kommuns Servicecenter i Sambiblioteket där du kan få hjälp att lämna ditt förslag.

Förslag som innehåller ord eller uttryck som kan väcka anstöt kommer tas bort från tävlingen.

Om du väljer att vara med och tävla samtycker du till att dina ifyllda personuppgifter kan publiceras Härnösands kommuns olika kanaler samt i media.