Här finns hjälp till dig som företagare med anledning av coronaviruset

Coronaviruset påverkar näringslivet i Härnösands kommun på flera sätt och företagare möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Vi på Näringslivsenheten backar därför nu upp med extra stöd och erbjudande till Härnösands företagare.

Företagsakuten

Rådgivning och stöd till dig som företagare. Läs mer hur du får extern rådgivning, stöd och coachande samtalsstöd här.

Flytta till Härnösand

På e-tjänsten "Begäran om uppskov på fakturor eller uppdelning av betalning", kan du som företagare söka uppskov på fakturor från Hemab, Härnösandshus, Härnösands kommun.

Bild Härnösandsföretagen Facebook

Vi har gjort en sammanställning med vanliga frågor & svar som ger dig som företagare en överblick av bland annat Regeringens krispaket och annan aktuell information.

Flytta till Härnösand

Här hittar du länkar till myndigheter och andra aktörer som kan ha värdefull information för dig som företagare.

Flytta till Härnösand

På webbplatsen verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du få en snabb överblick över hur du som företagare påverkas och vilka insatser som görs från myndigheterna för att underlätta för ditt företag.

Flytta till Härnösand

Här hittar du länkar till några av de myndigheter och aktörer som kan ha värdefull information för dig som är verksam inom kulturella och kreativa näringar.

Näringslivsenheten

Näringslivsenheten finns tillgänglig för att guida er rätt och förmedla kontakter. Har du funderingar eller vill du dela med dig av dina utmaningar så välkomnar vi nu till en dialog. Kontakta oss via foretagslotsen@harnosand.se eller slå en signal på 0611-34 80 34.

Flytta till Härnösand

Här kan du följa den senaste informationen om coronaviruset på samhällets samlade och bekräftade informationssidor.

Företagsfrukost

Här kan du se livesändningar från de senaste företagsfrukostarna i efterhand: harnosand.se/frukostlänk till annan webbplats