Företagsakuten - Krishantering och samtalsstöd för dig som är företagare

När kriser och oförutsedda händelser inträffar gäller det att hålla huvudet kallt och agera så klokt och rätt som möjligt, ofta under tidspress. I det skedet kan du behöva stöd och hjälp att analysera, prioritera och agera för att hantera det oförutsedda.

Du kan också få stöd i att hantera den oro och stress som den uppkomna situationen orsakar dig. Det gör mycket att ta ett samtal med en utomstående för att lätta på trycket och att få någon annans perspektiv och vägledning för att komma vidare.

Vi har avtal med Vårsta Diakoni, som kommer att lotsa dig vidare till ett antal externa certifierade rådgivare inom kris och stödsamtal.

Företagsakuten vänder sig till dig som har ett företag med sitt säte i Härnösand.

Du kan få:

  • upp till fyra timmars kostnadsfri företagsrådgivning.
  • handledning och goda råd om hur du kan hantera din situation och ta dig vidare.

Självklart har vi tystnadsplikt och sekretess.

Så här fungerar det:

Du skriver in dina kontaktuppgifter i vårt formulär som går direkt till vår lots, Mats Haglund på Vårsta. Han ringer upp dig och du får svara på några frågor kring din situation och i samråd med dig föreslås en av våra certifierade rådgivare.

Rådgivaren ringer sedan upp dig för att avtala en tid för ett möte som sker på dennes mottagning, på telefon eller via din dator.

Du förbinder dig inte till något genom att skicka in din intresseanmälan. Vi hoppas att detta stöd kan vara en bra hjälp för dig i krisen. Välkommen med din anmälan.

Konsulter från vänster: Annelie Lindeberg, Stefan Brattfeldt, Nils Nordung, Kirsi Li Wahlström, Johan Mast, Ulrika Ekebro, Gunnar Wallin.

Konsulter från vänster: Annelie Lindeberg, Stefan Brattfeldt, Nils Nordung, Kirsi Li Wahlström, Johan Mast, Ulrika Ekebro, Gunnar Wallin.