Företagens galakväll och Härnösands företagspriser

Härnösands företagspriser delas ut på företagens galakväll som kommer att ske under hösten. Arrangör för företagsgalan är Härnösands Näringsliv Ekonomisk Förening, HNEF. Vid frågor kontakta info@harnosandsforetag.selänk till annan webbplats

Varje år sedan 1985 delas företagspriser ut i Härnösand. Under Företagens Galakväll fredag den 14 september utsågs vinnarna av företagspriserna i Härnösand.

Förra årets pristagare

 

Årets Tillväxtföretag

HIGHCON

Motivering:
Årets tillväxtföretag har tagit det här med tillväxt till helt nya höjder. Med fokus på säkerheten håller företaget ställningarna i hela Sverige.

Årets Nyföretag

Bricon AB

Motivering:
Sedan lågan tändes har Årets nyföretag växt rejält och har nu kunder i hela Sverige under sitt beskydd. Med Årets nyföretag vid sin sida är det aldrig någon risk.

Årets Butik

Hernö Ost Deli

Motivering:
Med brett sortiment och känsla för smak är Årets butik en riktig krydda i Härnösands butiksliv. Här är det lagat på lunchen och lagrat på lagret.

Årets Banbrytare

Peckas Naturodlingar

Motivering:
Årets banbrytare har rötterna i Härnösand, men hela världen i sikte. Trots att produktionen går i cirklar så växer och mognar både produkter och företag i rasande fart.

Företagarnas pris till Årets Företagare
Anna Dasler, Dasler Advokatbyrå

Årets Hederspris
Sven-Åke Aggesjö

Hushållningssällskapets pris till Årets Livsmedelsproducent
Peckas Naturodlingar

Mittnätverket Vendelas pris till Årets Vendela
Anna-Lena Sjölund, Miljökompassen

 

Huvudsponsorer 2018

Sponsorer 2018

Samarbetspartners

Sammarbetspartners 2018