Företagsfrukost 2020-12-11

Se årest sista digitala företagsfrukost, fredagen den 11 december start klockan 07.50.

Program

När näringslivet utsätts för en coronapandemi

Det börjar kännas lite uttjatat men det är viktigare än någonsin att hålla i och hålla ut för att klara krisen. Vi får en status på covid-läget i kommunens näringsliv och vilken hjälp du som företagare kan få. Dessutom summerar kommunstyrelsens ordförande Andreas Sjölander, Tonny Westling, HNEF och Petra Forsström, näringslivschef, näringslivsåret– framgångar och motgångar.

Jon Hillgren – satsar i huvudstaden och i Stockholm

I november blev det klart att Hernö Gin förverkligar planerna på uppförandet av ett destinations- och upplevelsehotell på Kanaludden i Härnösand. Nu planerar gintillverkaren Jon Hillgren ett koncepthotell som andas varumärket Hernö Gin och vill erbjuda boende med 120 rum. Hör Jons planer och HÄR Handel och mötens ordförande, Göran Kejerhags syn på etableringen och dess betydelse för stadens utveckling.

Curling-SM till Härnösand

Februari 2021 planeras curling-SM i Härnösand och just nu pågår ett intensivt planeringsarbete. Projektledare Rolf Wikström och lag Hasselborg är med på länk.

Hur ska vi arbeta tillsammans?

Vi hälsar Åsa Bellander välkommen som ny regionsdirektör. Åsa har många års erfarenhet av att leda och utveckla. Nu blir det fokus på ”RUS:en”, den regionala utvecklingsstrategin och hur vi kan arbeta tillsammans med Härnösands kommuns tillväxtstrategi. Medverkar gör också Uno Jonsson, tillväxtchef, Härnösands kommun.

Engströms Bakery & Deli fixar frukosten!

Beställ frukosten direkt till jobbet, och få en härlig start på dagen. Engströms levererar en lyxig frukostkasse till dig med massor av gott. Utkörning mellan klockan 07:00-08:00, eller avhämtning från klockan 06:00. Du bokar frukostkassen via e-post: order@engstromsbakerydeli.com eller telefon 0611-202 16, senast torsdag den 10 december klockan 10:00. Pris: 90 kr/pp (inkl. 12% moms). Utkörning, betalas med swish. Avhämtning med kort eller kontant.

Moderator är Tobias Wikström