Nyheter från Näringsliv, arbete och integration

Kommunens alla nyheter från Näringsliv, arbete och integration.

Du kan välja att visa nyheterna månadsvis.

 • 2019-09-19
  Skissbild på simhallen i Härnösand i förgrunden och ett något högre grått hotell i bakgrunden. I framkant en småbåtshamn.

  Mark- och miljööverdomstolen ger klartecken till hotellbygge på Kanaludden

  Det planerade destinationshotellet på Kanaludden i Härnösand är nu ett stort steg närmare att bli verklighet. Mark- och miljööverdomstolen skriver i sin dom att ett hotellbygge inte påtagligt skadar riksintresset för kulturmiljö. Domstolens beslut kan inte överklagas och innebär ...
 • 2019-09-06
  Gruppbild på de nominerade företagarna.

  22 nominerade till företagspriser

  Den 6 september offentliggjordes alla nominerade till årets priser på Härnösands företagsgala. Sammanlagt har 22 företag nominerats inom åtta kategorier och vinnarna i varje kategori kommer att utses under Härnösands företagsgalan den 4 oktober.
 • 2019-07-05
  Diagram nystartade och konkurser i företagsstatistik

  Ökning av nya företag i Härnösand

  Under första halvåret har 59 nya företag startats i Härnösand. Samma period under 2018 var siffran 49 stycken. Det är en ökning på över 20 procent jämfört med samma period förra året.
 • 2019-06-26
  två personer sitter i varsin lådbil och åtta personer står bakom

  Utställning om återbruk på Technichus

  Två lådbilar av återbrukat material. Det blev startskottet för en hel utställning om återbruk och återvinning på Technichus. Utställningen är byggd av återbrukat material, till exempel tvättmaskinsglas, delar från dammsugare och ett löpband.