Publicerad

Dags att nominera till företagsgalan

Nu är det dags att nominera dina favoriter till företagsgalan i höst. Senast den 15 april behöver nomineringarna ha kommit in. I år arrangeras galan av Härnösands Näringsliv Ekonomisk Förening (HNEF) och det är även flera nya eller ändrade kategorier.

Precis som i fjol äger företagsgalan rum till hösten, närmare bestämt den 4 oktober. I övrigt är det mycket nytt kring galan. Bland annat tar HNEF över huvudansvaret från Härnösands kommun.

– Det känns som en naturlig utveckling att det är företagens egen organisation som också arrangerar galan. Men Härnösands kommun kommer självklart fortsätta vara med som samarbetspartner och stöd. Det är jätteviktigt för kommunen att vi lyfter fram och hyllar duktiga företag, säger kommunens tillväxtchef Uno Jonsson.

Även när det gäller kategorierna är det flera ändringar. Kategorierna är Årets Härnösandsföretag, Årets serviceföretag inom handel och restaurang, Årets Start Up/Nyföretag, Årets Banbrytare, Årets Landsbygdsutveckling och Årets Jämlikhetsarbete.

– Vi vill anpassa kategorier och kriterier till dagens samhälle och en modern företagsstruktur. Framför allt handlar det om att bredda kriterierna så att alla duktiga företag, oavsett storlek, företagsform och bransch kan bli nominerade, säger juryns ordförande Katarina Dufvenberg.

Senast den 15 april behöver nomineringarna ha kommit in och det är fritt fram att nominera ett eller flera företag i alla kategorier. En jury utser sedan vilka företag som blir nominerade till galan och de nominerade presenteras på Fokus företags- och yrkesmässa den 3 maj.

Nominera dina favoriter på harnosand.se/nomineralänk till annan webbplats