Nominera kandidater till årets företagspriser

Fotomontage: En guldbäver och en flygbild över Härnösand

Sedan 1985 delas företagspriser i olika kategorier ut i Härnösand.

Nu är det dags att nominera kandidater till 2017 års företag och vi vill ha din hjälp!

Nominera dina favoriter i en eller flera kategorier genom att fylla i formuläret nedan.
Sista dag för att nominera är 4 mars 2018.

Priserna delas ut under Företagens Galakväll 14 september 2018.


Juryn ska kunna se en tillväxt genom ökad omsättning, ökat antal anställda och en ekonomisk stabilitet i företaget de senaste tre åren.


Ålder på företaget ska vara 2-4 år. Juryn ska kunna se att företaget har en klar affärsidé med utvecklingskraft. Företagaren ska leva på sitt företag och ha en växande kundkrets.


Priset går till ett företag eller en organisation som har modet att bryta mot gängse tankemönster och rådande normer, är kreativ och nyskapande samt har en stor betydelse för näringslivet i Härnösand.


Priset går till den som på ett framträdande sätt bidragit till att den egna butiken och/eller Härnösand utvecklats positivt.


Priset utdelas av Företagarnas lokalförening i Härnösand till en företagare som med goda personliga egenskaper och gott ledarskap driver ett framgångsrikt företag.


Årets Vendela driver företag med bas i Härnösand. Hen är en förebild och inspirationskälla för företagande kvinnor. Årets Vendela står bakom Mittnätverket Vendelas värderingar om ett jämställt företagande och lyfter aktivt dessa frågor i sin vardagliga verksamhet.


Västernorrlandsgårdens pris till Årets Lokala Matproducent går till ett företag som är en producent av råvaror och/eller förädlade livsmedel i Härnösands kommun. Företaget ska vara en god företrädare för den lokala mat- och dryckesproduktionen.

Huvudsponsorer 2018

Logotyper: Klövern, PwC, Swedbank