Stöd och rådgivning

En planta som växer.

Det finns en mängd aktörer som erbjuder tjänster och hjälp till dig som är nyföretagare, funderar på att starta företag, har en innovation eller redan driver ett företag som du vill utveckla.

Här kan du läsa mer om några av dem.

BizMaker

BizMaker har olika affärsutvecklingsprogram anpassade efter dina mål och din affärsidé. Här kan du få hjälp med affärsutveckling, rådgivning, coaching, team- och individutveckling, finansieringslösningar, kommunikationsstöd med mera.
Läs mer om BizMakerlänk till annan webbplats

Almi Företagspartner Mitt

Almi Mitt erbjuder en rad olika tjänster för dig som vill starta eller redan driver företag.
Läs om Almis tjänsterlänk till annan webbplats 

Coompanion

Vill du starta nytt företag, till exempel ett kooperativ? Coompanion är företagsrådgivaren som kostnadsfritt erbjuder hjälp och råd till dig som vill starta eget. Coompanion kan alla företagsformer, men är särskilt kunniga på företagsformen ekonomisk förening.
Läs mer om Coompanionlänk till annan webbplats

Region Västernorrlands företagsstöd

Syftet med Region Västernorrlands företagsstöd är att skapa hållbar regional utveckling och tillväxt. Stöd kan beviljas till företag som skapar varaktig sysselsättning, bedöms få långsiktig lönsamhet och bedrivs på marknadsmässiga villkor.
Läs mer om Region Västernorrlands företagsstödlänk till annan webbplats

Länsstyrelsens rådgivning till landsbygdsföretag

Behöver ditt företag rådgivning för att bevara eller skapa nya arbetstillfällen i ditt företag? Här får du information om vad Länsstyrelsen kan erbjuda.
Läs mer om Länsstyrelsens rådgivning till landsbygdsföretaglänk till annan webbplats

Jordbruksverket

Du kan söka stöd för en innovation via Jordbruksverket. Det kan vara en ny produkt, en ny metod, ett nytt sätt att nå marknaden eller en ny process som har stor betydelse för jordbruks-, trädgårds- eller rennäringen.
Läs mer om Jordbruksverkets innovationsstödlänk till annan webbplats

Tips från Verksamt.se

En bra formulerad affärsidé är första steget mot att bli företagare och grunden som ditt företag ska vila på. På Verksamt.se hittar du en film som förklarar hur du kan gå från idé till handling och komma igång med ditt företag.
Se filmenlänk till annan webbplats