Företagsfrukost

Företagsfrukost på St: Petri Logen

Företagsfrukosten är ett uppskattat och återkommande evenemang för att skapa en plattform för Härnösandsföretagarna att nätverka och uppdatera sig om de senaste etableringarna i staden. Här kan du läsa om de tidigare arrangerade frukostarna och anmäla nästa frukost.

Anmäl dig till företagsfrukost

Företagsfrukostarna våren 2019

Här anmäler du dig.

18 januari

Gäster är Jens Nilsson, Mittrevyn, Magnus Winges, ICA Maxi Härnösand, Andreas Sjölander(S), nytt kommunalråd, Christina Lindberg(C), nytt oppositionsråd, samt Joakim Sjöstedt, regionchef Företagarna och Anna Hedensjö Johansson, regionchef Svenskt Näringsliv.

Anmäl dig till Företagsfrukost 18 januarilänk till annan webbplats

Anmäl dig till Företagsfrukost 15 februarilänk till annan webbplats
Anmäl dig till Företagsfrukost 15 marslänk till annan webbplats
Anmäl dig till Företagsfrukost 26 aprillänk till annan webbplats
Anmäl dig till Företagsfrukost 17 majlänk till annan webbplats

Plats

Sambiblioteket plan 4
Universitetsbacken 3

Kostnad

Pris: 90 kr

Får du inte vår frukostinbjudan eller annan information från oss?

Skicka din e-postadress till foretagslotsen@harnosand.se så lägger vi till dig i registret.

Tidigare företagsfrukostar

Företagsfrukost 14 december

Sista frukosten för hösten arrangeras på Sambiblioteket plan 4. Vi gästas bland annat av Camilla Andersson, Co-founder SparkUp Norge AS, Mikael Englund, Ghost Competence, Pernilla Zsaludek Viklund, Lifepulse och Härnösands näringslivs ekonomiska förening som berättar om sin verksamhet och Fokus2019 med Företags- och Yrkesmässa.

Varje frukost lyfter vi även lokala företag på plats i publiken. Företagsfrukosten besöks av ca 100-150 personer från företag och övrigt näringsliv som du kan skapa affärer och knyta kontakter med. På plats finns även politiker och ansvariga tjänstemän för bland annat näringsliv, utveckling och upphandling.

Vår moderator på företagsfrukostarna är Tobias Wikström, Höga Kusten Nöje.

16 November

Nu är det nära för Härnösands nya restaurang APA vid Torget. Det berättade Daniel Sandström, en av APA:s ägare för de ca 120 personerna i publiken på företagsfrukosten 16 november. Där deltog också nya landshövdingen Berit Högman, BizMakers Josefin Jaén Nilsson samt Svante Berggren och Ingela Nordlander från Länsförsäkringar Bank.

Värmländsk hövding, Kanadaresa, lokal bank och en ny APAlänk till annan webbplats

19 Oktober

First Camp heter aktören som får chansen att bygga en ny camping på Smitingen. Företagets vd Unni Åström presenterade planerna vid oktober månads företagsfrukost. Där deltog också Anders Wallner från HSB, de nya svenskarna och företagarna Ghaidaa Shibab och Fatima Ghorbani samt Logosols vd Malte Frisk.

Generaldirektör, svenskamerikan och romandebutantlänk till annan webbplats

25 September

Nyligen flyttade Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) med 75 anställda till nya lokaler i Härnösand. Det berättade generaldirektören Fredrik Malmberg om vid höstens första företagsfrukost. Med var också romandebutanten och frilansaren Maria-Thérèse Sommar, den nye centrumutvecklaren Jon Hultman och affärsrådgivaren Cecilia Nordlund.

Olympisk mästare, moderna butiker och smarta möblerlänk till annan webbplats

25 Maj

Vårens sista företagsfrukost gästades av den dubble OS-medaljören och curlingspelaren/coachen Maria Prytz. Frukosten handlade också om moderna och smarta lösningar för den fysiska handeln och framtidens möbler. Dessutom var Lotsstugans nya ägare och unga ekonomielever på plats.

Olympisk mästare, moderna butiker och smarta möblerlänk till annan webbplats

21 April

Framtiden stod i fokus under april månads företagsfrukost. Daniel Lindén från Kairos Future slog fast att Härnösand och Sundsvall måste jobba tillsammans för att regionen ska växa i framtiden. För Daniel Kalling är framtiden inte bara att driva ett lönsamt företag utan också att bidra till en bättre värld. Med på frukosten var också XL-BYGG Fresks, Handelsbanken och UF-företaget None Plastic.

Framtidens jobb och företagandelänk till annan webbplats

16 Mars

”Min dröm är att skapa en långsiktigt hållbar stadskärna i Härnösand”. Det sade Emil Westerlind, vd för Westerlinds, vid mars månads företagsfrukost. Deltog gjorde också First Hotels nya chef Marjorie Castro, som såg fram emot att samarbeta med andra aktörer i Härnösand. Frukosten handlade också om kulturens betydelse för staden och grytunderlägg av björk.

Levande centrum, kulturella möten och fullbokat hotelllänk till annan webbplats

16 Februari

Årets innovatör 2017, Sofia Nordell från Mitt Gastronomi, var en av gästerna vid företagsfrukosten i februari. Hennes smarta skolmatsapp har minskat matsvinnet enormt. Frukosten handlade också om digitalisering och den kompetensreserv som finns bland nyanlända. Och så var UF-företaget Ljuva Kvinna på plats.

Digital framtid, ny kompetens och en smart skolmatsapplänk till annan webbplats

19 Januari

”Inom tre år ska vi vara Sveriges största mediebolag”. Det kaxiga uttalandet kom från Rolf Bäck, grundare av njus.me, vid årets första företagsfrukost. En annan raket är företaget Highcon, som slog tillväxtrekord förra året med hela 1 315 procent. Frukosten handlade också om varumärket Höga Kusten och om UF-företaget Northern Remains ljusstakar av renhorn.

Rekordtillväxt, renhorn och mediekometlänk till annan webbplats