Samlade nyheter från Härnösands kommun

Du kan välja att visa nyheterna månadsvis.

 • 2019-01-15 Kultur & fritid
  Teknik och uppfinnarglädje för barn och unga från 7 år Välkommen till Technichus kursprogram för barn och unga från 7 år och uppåt. Är du intresserad av att bygga och testa saker? Tycker du om teknik?
 • 2019-01-14 Kommun & styrning
  Härnösandsborna känner sig tryggare Under hösten gjordes den årliga medborgarundersökningen i Härnösands kommun. Resultatet visar att Härnösandsbornas upplevelse av trygghet har ökat markant jämfört med den förra undersökningen.
 • 2019-01-11 Kommun & styrning
  Hårda vindbyar väntas Under fredag väntas hårda vindbyar dra in över länet. Kulmen av vindbyarna väntas under fredag eftermiddag och kväll med upp emot 22-23 m/s.
 • 2019-01-10 Kommun & styrning
  Gammal järnväg kan bli cykelväg och vandringsled Den gamla Ådalsbanan mellan Härnösand och Veda kan i framtiden omvandlas till cykelväg och vandringsled. Kommunstyrelsen ställer sig i ett yttrande positiv till att inleda en dialog om att ta över ban...
 • 2019-01-10 Kommun & styrning
  Oförändrade budgetramar för 2020 Kommunstyrelsen har som ambition att höja överskotten i den kommunala ekonomin kommande år. Det framgår av det budgetdirektiv som kommunstyrelsen har fastställt. För nämnder och styrelser innebär förs...
 • 2019-01-09 Barn & utbildning
  För dig i årskurs 9 - prova på Restaurang och livsmedelsprogrammet Nu kan du som går i nian vara med på en matlagningskväll och prova hur det är att vara elev på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Härnösand.
 • 2019-01-08 Bygga, bo trafik & miljö
  Återvinn din julgran till kraftvärmeverket Nu är julen över och varför inte då lämna eran julgran till oss där den kan bidra till produktion av el och fjärrvärme i Härnösand.
 • 2019-01-04 Kultur & fritid
  Skridskoåkning Nyhet för i år är att på Landgrenplanen finns en rundslinga spolad på 200 meter som man kan träna skridskoåkning på. Kul för hela familjen, se hur många varv ni får ihop.