Bondsjöhöjden IP:s lokaler stänger för allmänheten från och med tisdag 17 november 2020 till och med den 13 december.

Från och med 17 november är Bondsjöhöjden IP:s lokaler stängda för allmänheten på grund av skärpta coronarestriktioner. Föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2005 och senare får fortsätta, men deltagarna måste komma ombytta till aktiviteterna då omklädningsrummen kommer att vara stängda.

Här kan du läsa mer om Härnösand kommuns riktlinjer gällande corona länk till annan webbplats

Bondsjöhöjdens IP

""

Här finns en helt nybyggd servicebyggnad med flera omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café samt kansli och vallabod.

Här finns dessutom fyra gräsplaner i olika storlekar, en grusplan, fina elljusspår och en promenadslinga runt tjärnen. Här finns också ett fint utegym och en boulebana.

Bondsjöhöjdens IP

""

Anläggningen med tillhörande servicebyggnad nyttjas under fotbollssäsongen i första hand av fotbollsföreningen BIK Sportklubb, men i cafédelen finns en stor samlingslokal för uthyrning via Samhällsförvaltningens avd. Trafik/Fritid.

Omklädningsrum och duschar är öppet för motionärer och allmänhet enbart under vintersäsongen, vardagar 07.00-21.00 och helger 10.00-16.00.

Här finns också en vallabod som är öppen alla dagar 08:00 - 21:00 under
vintersäsongen.

Det finns gott om sittplatser på den nya stora läktaren.

Felanmälan kan göras till:
felanmalan.fritid@harnosand.se

Bondsjöhöjdens utegym

Bondsjöhöjdens utegym

Här kan du träna med både med kroppsvikt och fasta vikter. I den gröna fitnessmodulen går att göra över 500 övningar och exempel på övningar finns på skylt vid modulen. På de fasta stationerna kan du träna bland annat knäböj, marklyft, axelpress och bänkpress. Instruktioner finns på skyltarna. Underlaget är stenmjöl och utegymmet är till stor del tillgänglighetsanpassat.

Detta är en obemannad idrottsanläggning och ej avsedd som lekplats. Det är gratis och öppet dygnet runt. Alla är välkomna att vara här, men kom ihåg att ge plats till de som faktiskt tränar. Visa respekt och hänsyn till varandra.
Träna säkert och ta det försiktigt! All träning sker på egen risk.

Vill du träna på kvällstid och det är mörkt ute? Belysning finns över utegymmet och är tänt på kvällstid då motions- och skidspåren är tända.

Boulebana, bänkar och grillplats finns vid utegymmet.

Felanmälan på anläggningen görs till:
felanmalan.fritid@harnosand.se

På Bondsjöhöjdens IP finns nu ett servicehus med omklädningsrum, dusch, bastu och serveringsmöjligheter, flera fotbollsplaner, flera skid- och motionsspår, vallabod, utegym och boulebana. Här finns något för alla målgrupper och åldrar!

Bondsjöhöjdens IP
Stigsjövägen 3
871 53 Härnösand

Bondsjöhöjdens IP
Stigsjövägen 3
871 53 Härnösand