Lediga tomter

Sidan uppdaterades: 2017-02-10

På den här sidan hittar hittar du information om lediga tomter som Härnösands kommun och Härnösandshus har till salu. Under planerade tomter kan du läsa om tomter/fastigheter som kommunen kommer att sälja på sikt.

Vy över Härnösand

Lövudden

På Lövudden bor du granne med havet och naturen. Härnösands kommun säljer 16 villatomter till privatpersoner och ett område för radhus till en exploatör.

Tomterna ligger i ett fint naturområde som ger stora möjligheter till friluftsliv. Samtidigt är det bara några minuters cykelväg in till centrala Härnösand.

Mer information om tomterna

Stigsjö, Brunne

I Brunne ca 2 mil väster om Härnösands centrum finns en villatomt till salu. Brunne är utmärkt för dig som vill bo på landet med närhet till skola, dagis och affär.

Tomten ligger i Brunne centrum med gångavstånd till lokaltrafik.

Mer information om tomten

Viksjö, Gammelgården

I natursköna Viksjö ca 3.5 mil väster om Härnösands centrum finns villa/fritidstomter till salu. Området omfattar 3 villatomter i centrala Viksjö med närhet till badplats och fin natur.

Mer information om tomterna

Södra Strömsborgsgatan 20

På Södra Strömsborgsgatan 20 i centrala Härnösand finns en byggklar villatomt i detaljplanelagt område. Kommunalt vatten och avlopp ligger i gatan.

Mer information om tomten


Utansjö, Tjädervägen

I Utansjö ca 1,5 mil norr om Härnösands centrum finns 2 obebyggda villatomter till salu. Området ligger i ett lugnt samhälle med närhet till vatten, natur och friluftsliv. I området finns kommunalt vatten och avlopp.

Tomterna ligger med gångavstånd till Utansjö förskola.

Mer information om tomten

Kontaktperson för Härnösands kommuns tomter
Hanna Viklund
0611​-348117